Brussels Film Festival 2014

WIN TICKETS VOOR DE KORTFILMCOMPETITIE OP 12 JUNI, om 19u (DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN. PROFICIAT AAN DE WINNAARS)

Het Brusselse Film Festival ging vorige week van start. Van 6 tot 14 juni belooft het festival, dat het beste van de Europese Cinema naar onze hoofdstad brengt, een ontdekkingstocht te zijn door meer dan 15 landen. “Met 70 langspeel- en kortfilms.” Kort? Films?! Int-e-re-ssant!

 

Voor meer info over de (ere-)gasten (Pink Floyd: The Wall-regisseur Alan Parker o.a.), nieuwe titels (The Talented Mr. Ripley-geassocieerde Two Faces of January o.a.) en evenementen checkt u best de preview op KUTsite of de festivalwebsite van BRFF.

Wat betreft de kortfilms: achttien films gaan de strijd aan voor de grote prijs in de nationale kortfilmcompetitie van het festival. Onder de geselecteerden heel wat bekende films, die eind 2013-begin 2014 te zien waren op verschillende nationale festivals (o.a.Cadet De Honger De weg van alle vlees Bad Hunter(foto links), Blue Monday Emmenez-moi, Le Labyrinthe (foto rechts), Lilith.

Daarnaast is het ook en vooral uitkijken naar het Cannes 2014-geselecteerde Les corps étrangers van Laura Wandel. En goed nieuws: u kunt die laatste kortfilm, samen met nog vijf andere kleppers, op groot scherm bewonderen. Want Kortfilm.be nodigt je, in samenwerking met Brussels Film Fest, van harte uit op de screening van de nationale kortfilmcompetitie (reeks 2), op donderdag 12 juni om 19u in Flagey.

Plaatsen zijn beperkt, vul onderstaand formulier in vóór 11 juni en u ontvangt een bevestiging of je al dan niet bij de gelukkigen bent. DEZE WEDSTRIJD IS GESLOTEN. PROFICIAT AAN DE WINNAARS 

 

Zijn dan te zien:

Albertine, van Alexis Van Stratum
Cadet, van Kevin Meul
De Honger, van Benoit De Clerck
José, van David Mutzenmacher, Alexandre Bouchot en Gaetan Liekens
La demi-saison, van Damien Collet
Les corps étrangers, van Laura Wandel


Sarah Skoric