She's all That

Genre: Romantische Komedie | Duur: 1u35 | Release: 14 Juli 1999 | Land: | Regie: Robert Iscove | Cast: Freddie Prinze, Rachael Leigh Cook

Een van de voordelen van hersendood te zijn is dat je het niet meer wordt wanneer je deze film kijkt.Niet dat deze prent zo ongelooflijk slecht is hoor. Het is in de eerste plaats allemaal al eens gedaan en daarom zo vreselijk voorspelbaar.Knappe jongen (voetbalster van de school, good looks, slim, megapopulair bij de chicks, etc..) gaat weddingschap met vriendjes aan dat hij iedereen kan daten en mooi kan maken (door de pure geluksuitstraling). Hij heeft 6 weken om zich te bewijzen.

Meisje in kwestie LIJKT in eerste instantie een heel klein beetje lelijk, is jongens- en contactschuw en zeer afstandelijk. Maar jongen doet toch zo hard zijn best, leert ondertussen dat het meisje inderdaad toch wel fijner blijkt te zijn dan gedacht + meisje ondergaat metamorfose en wordt knapper, liever, gewilliger, etc...Uiteraard komt op het beslissende moment de waarheid aan het licht en ze loopt bijna met de verkeerde jongen het bed in.. Maar gelukkig overwint de liefde en blablabla..Enfin, volgens mij zijn er al zo'n 10.457 films met soortgelijk script gemaakt (denk maar eens aan 10 things I hate about you, binnenkort in de cinema). She's all that biedt niks nieuws, het blijft zoals zoveel andere soortgelijke films in de blubber steken.


Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meisje heeft sex met jongen (of daar komt het toch op neer)