Celebrity

Genre: Humor | Duur: 1u53 | Release: 26 Mei 1999 | Land: | Regie: Woody Allen | Cast: Hank Azaria, Leonardo Di Caprio, Judy Davis, Melanie Griffith, Winona Ryder

Stel je een wereld voor waar iedereen iedereen kent of althans toch doet alsof.. Waar iedereen het altijd druk druk druk heeft.. Maar voornamelijk een wereld die gekenmerkt wordt door ongelooflijk veel gelul zonder inhoud. Laat ik u dan welkom heten in de wereld van Celebrity.Celebrity is een vrij typische Woody Allen film, wanneer u zijn films kunt missen als Wendy Van Wanten haar hersenen (zélf gevonden !), mag u nu reeds stoppen met lezen: deze film is niets voor u..Want hoewel onze kindervriend niet meespeelt draagt deze film overduidelijk zijn stempel : de drie Woody Allen basispeilers zijn ruimschoots vertegenwoordigd : De Gefrustreerde, Het Zinloos Zenuwachtig Gebrabbel & Warrige Montage.Frustie van dienst is een middelmatige Hollywoodjournalist die eigenlijk scenarioschrijver worden wil. Na 16 jaar huwelijk vindt hij dat zijn leven en dan zeker de seksuele dimensie te saai geworden is. Hij wil meer actie en fun , lees: seks. En begot dat schijnt hem eigenlijk nog niet zo slecht te lukken. Sommige scènes (denken we bijvoorbeeld aan de meervoudige geperverteerde rondborstige dame) zullen mij nog vele nachten blijven achtervolgen.Enfin, het is niet echt makkelijk een rode draad te vinden in deze film. Qua Warrige Montages maar voornamelijk Zinloos Zenuwachtig Gebrabbel moet deze film zeker niet onderdoen. Leuk is dat je beroemde Hollywoodsterren nu eens van de andere kant belicht ziet. Je ziet bijvoorbeeld Leonardo Di Caprio, dronken en stoned zijn vriendin meppen om daarna weer met twee andere in het bed te duiken.De journalist komt door al zijn pogingen om toch maar zijn filmscript verkocht te krijgen in de meest grappige situaties terecht. Zoals gezegd: deze film geeft een leuk 'anders' (realistischer ?) beeld van het oh zo opgesmukte Hollywood leven maar het blijft een op en top Woody Allen film.Bekijk deze film met een doosje kalmeerpillen in de hand. Schol !

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja, hoe kan je deze film nu eigenlijk spoilen ? Wat was nu ook weer het verhaal ? David's boek geraakt eindelijk af, maar wordt door zijn ex-vriendin versnippert in de rivier. ijn ex-vrouw wordt een beroemde tv-figuur en trouwt uiteindelijk dan toch. Over zijn filmscript wordt niet meer gerept. De vrouw met meervoudige perverse seksuele aandoening (?) (= heel haar lichaam is orgastisch, bv. ze komt vrijwel klaar wanneer je over haar hand wrijft) zal uiteindelijk niet met hem naar bed gaan aangezien hij de auto met haar in crasht.