The Love Letter

Genre: Romantisch Drama | Duur: 1u28 | Release: 13 Oktober 1999 | Land: | Regie: Peter Chan | Cast: Geraldine McEwan, Kate Capshaw, Gloria Stuart, Tom Selleck

Geef toe.. het is wel een mooi idee... Een anonieme liefdesbrief die zo onvoorstelbaar mooi en ontroerend is geschreven dat ieder die de brief leest, verliefd wordt.

In het kleine stadje Loblolly By The Sea, dicht bij de zee dus, geraken steeds andere mensen in de ban van de brief. En steeds denken ze dat de brief voor hen bestemd is, en zo ontstaan liefdes maar mislukken sommige ook, zeker wanneer beide partijen erachter komen dat de brief niet voor hen bedoeld was.Voordat u al te felle flashbacks krijgt naar Message in a Bottle, blijf ademen ! Love Letter is alleszins stukken beter dan Message in a Bottle. Het geheel is mooier, subtieler in beeld gebracht het heeft veel minder dat zoetsappige en bovenal neemt de films zich niet al te serieus.Resultaat is een rustige, romantische maar toch ook vaak oprecht grappig filmpje.. Met de nadruk op de "pje" welteverstaan want de film is te leeg, te betekenisloos om echt als film te worden bestempeld.Een ideale pakuwliefeensmeenaardefilmzondertemoetenbraken - film. De echt slimmerikken gaan natuurlijk alleen naar deze film en schrijven de tekst van de brief over om hem daarna te overhandigen aan hun lief (in spe). Dankuwel K.U.T Site

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Love Letter is een oude liefdesbrief geschreven door die oude rare, Mrs. Scattergoods, gericht aan Lillian MacFarquhar. Inderdaad, deze twee dames op leeftijd zijn potten ! Welverdaaid.