She's out of my league

Genre: Komedie | Duur: 1u44 | Release: 16 Juni 2010 | Land: VS | Regie: Jim Field Smith | Cast: Jay Baruchel, Alice Eve, Lindsay Sloane, Geoff Stults

Lelijk eendje Kirk werkt als veiligheidsagent op een luchthaven. Knap is hij duidelijk niet. Zijn vrienden al evenmin. Op een dag vergeet Molly, een uiterst aantrekkelijke dame, haar gsm aan zijn metaaldetector. De blonde stoot is het beu om met perfecte mannen te daten en papt aan met de lieve jongeman.Dat leidt tot niet zo veel hilarische momenten, maar wel tot clichématige bespiegelingen over (oppervlakkige) schoonheid. Het levert ook pathetische romantiek en gemiste kansen op voor de lieve Kirk (Baruchel).Uiteraard blijft de situatie ergens wel herkenbaar en sta je volledig achter de quasi hopeloze wil van Kirk om Molly in te palmen. En het lijkt nog te lukken ook. Omdat hij veilig is, omdat hij oprecht is. Maar ook omdat ze zich bij hem geen zorgen moet maken over hoe ze zich moet gedragen. Ze kan zichzelf zijn.

Verschillende keren doen onze lachspieren toch hun werk en je wilt er bijna in geloven dat iemand die zo knap is zou vallen voor de boy next door.Toegegeven, veel heeft She's out of my league niet om het lijf, maar als zomerentertainment kan het nog net tellen.

Beau Janssens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lelijke eendje en de blonde stoot vinden liefde ... bij elkaar. Weinig verrassende, maar desalniettemin ontroerende afsluitende scène in de luchthaven.